Catering

Buffetkeuze bij grote groepen

Komt u met 25 personen of meer? Dan hebben wij 3 verschillende buffet arrangementen waar u uit kunt kiezen. Indien u hier gebruik van wilt maken, kunt u hieronder in het contactformulier aangeven met hoeveel personen u wilt komen en waar uw voorkeur naar uitgaat.

Buffetkeuze*

Tot slot:

Een vleugje Italiaanse passie

Of het nu om een zakelijke bijeenkomst, jubileum, verjaardag of ander feest gaat, neem contact met ons op want naast Italiaans restaurant zijn wij ook cateraar in Heerenveen, onze catering voegt een vleugje Italiaanse passie toe, we bieden de catering die bij jouw visie past. Laat ons jouw dag verrijken met Italiaanse smaken, terwijl jij geniet met je gasten.

Ons ervaren team van Ristorante Pizzeria Paolo werkt samen met jou aan een menu dat past bij jouw wensen. Geniet van klassieke Italiaanse gerechten, elk gerecht wordt bereid met verse ingrediënten. De smaken en aroma’s van het restaurant in Heerenveen zullen je gasten verrassen en indruk maken. We regelen niet alleen lekker eten, maar zorgen ook voor een soepele cateringervaring. Onze professionele medewerkers van de pizzeria in Heerenveen zorgen voor alle details, van presentatie tot service.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze catering van het restaurant uit Heerenveen jouw evenement, klein of groot, onvergetelijk kan maken. Laat de passie voor eten en gastvrijheid van Ristorante Pizzeria Paolo schitteren op jouw feest.

Op zoek naar een unieke lunch ervaring in Heerenveen? Of wilt u gewoon heerlijk uit eten in Heerenveen? Schuif dan gezellig bij ons aan, in het gezelligste Italiaanse restaurant in Heerenveen. Hopelijk tot snel, a presto!